Intőgyűjtemény

Intők, figyelmeztetők, rovók, beírások, csak a legjobb fajtából.

Beküldés, valamint
intogyujtemeny@gmail.com

Kommentek

  • Kollár László: Valamennyi tancsi' társam nevében köszönöm, hogy felmerült benned, miszerint eg... (2015.11.13. 13:53) Gyűjteményes képnélküli 1 :)
  • sorica123 (törölt): @SCUMM: jaj, ez a káromkodósdi az agyamra megy nekem is. Ha úgy gondolom, hogy ... (2011.01.06. 16:50) Sátán és rock
  • Hagrid: Istenkirály a poszt az elejétől a végéig! Csak hogy stílusos legyek...:-) (2011.01.04. 20:27) Sátán és rock
  • Utolsó 20

Licenc

Creative Commons Licenc

2010.02.18. 08:11 Nicholas Flamel

Minihifi Saga II. (grand finale)

"Tisztelt Szülők! Nicholas rendteremtő intézkedésemre fölényes gúnnyal és pimaszul reagált. Mivel ez nem az első eset, Osztályfőnöki figyelmeztetőben részesítem."

A minihifi továbbra se hagyta nyugodni a tanárokat. Volt még egypár "vegyétek már le a hangerőt", aztán egyszer csak - amikor történetesen nem is én voltam a selector éppen - az ofő beviharzott, hóna alá vágta a hangfalakat, megfogta a hifit, és bejelentette hogy erre a tanévre vége, elveszi
A gyülekező tömeg hatására rövidesen én is a helyszínre érkeztem a terem másik feléből, és a jelenlévők megnyugtatására be is jelentettem, hogy nem lesz fennakadás, holnap majd hozok én egy másikat, és lesz zene. Ez azonnal sikert is aratott, mindenki körében, ha úgy vesszük - az ellenőrzöm is a hifi tetejére, majd a tanáriba került, és az itt látható beírással kaptam vissza.
A sztori vége pedig, hogy a hifi valamikor nyolcadik végén jelent meg újra a teremben, kb. 3 év múlva, amikor én már rég nem voltam az intézmény tanulója, és amúgy mellesleg meg már senkit sem érdekelt a zenehallgatás szünetben. Van ilyen.
Amúgy meg akart a tarka fasz fölényes és pimasz lenni...


6 komment

Címkék: minihifi csíny osztályfőnöki figyelmeztető


A bejegyzés trackback címe:

https://intogyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr31767243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flúgatlan 2010.02.18. 10:41:30

A hangsúlytól függetlenül fölényes és pimasz magatartás, hogy a tanár intézkedése közben hangosan (gondolom engedély nélkül) bejelented, hogy holnap olyat teszel, ami semlegesíti a tanár épp zajló intézkedését. Mégha a lehető legudvariasabb is volt a hangnemed (amit kétlek), akkor is megérdemelted, mert a tartalom fölényes és pimasz. (Szemtelen, pofátlan, ...)

(+előzmények is voltak....)

++ Az efféle magnóbömböltetés nemcsak a tanárokat szokta idegesíteni, hanem az osztály jelentős hányadát is, csak azok nem mernek szembemenni a hangoskodókkal. Saját iskolás tapasztalataim legalábbis ilyenek: sose csíptem a magnóbömböltető osztálytársaimat, mert magasról tettek arra, hogy én épp beszélgetni akarok vagy leckét írni vagy szunyókálni szünetben. Az ő érdeküket is szolgálja az efféle tevékenység leállítása. Csak ez a vezérürük agyáig nem szokott eljutni.

L'eau fasse · http://intogyujtemeny.blog.hu 2010.02.19. 00:39:12

@Flúgatlan: most fölényes és pimasz leszek, de a mondanivalód második feléből az jön le, hogy a tanulók jelentős részéből hiányzik egy S-szerű alakja ellenére egyenesként idealizált, az embert is magába foglaló rendszertani csoportra jellemző szerv, már ha érted, hogy mondom :D A mi osztályunk szerencsére nem ilyen volt.

Szalacsi_Dezső 2010.02.20. 16:47:30

Tisztelt ENSZ BT!
A nigériai lázadók rendteremtő intézkedéseimre, fölényaes gűnnyalés pimaszul tovább irtják a hutukat (vagy a tuszikat).
Mivel ez nem az első eset, ezért taaktikai atomcsapást kérek rájuk.
ZsanKlód Van Daal (ENSZ holland misszió parancsnoka)

Na ez az eredménytelen rendteremtő intézkedés, nem az OFŐ-é.
:-D

Nicholas Flamel 2010.02.20. 20:21:30

@Szalacsi_Dezső: Jaja, az ezt beíró tanár volt az, akit tisztelünk máig, mert adott sokat emberileg, és tudásanyagban is. Csak azt a hibát elkövette, hogy L'Eau Fassetól szabadon idézve: irodalmi szintre fejlesztette a beírás műfaját. A java még mindig hátravan :))

mpisti 2010.07.12. 15:09:00

Jó lett volna egy elemes magnóba rakni egy 20000Hz-en megszólaló kazettát, majd 'elvetetni' a tanárral, hadd hallgassa :D
süti beállítások módosítása