Intőgyűjtemény

Intők, figyelmeztetők, rovók, beírások, csak a legjobb fajtából.

Beküldés, valamint
intogyujtemeny@gmail.com

Kommentek

  • Kollár László: Valamennyi tancsi' társam nevében köszönöm, hogy felmerült benned, miszerint eg... (2015.11.13. 13:53) Gyűjteményes képnélküli 1 :)
  • sorica123 (törölt): @SCUMM: jaj, ez a káromkodósdi az agyamra megy nekem is. Ha úgy gondolom, hogy ... (2011.01.06. 16:50) Sátán és rock
  • Hagrid: Istenkirály a poszt az elejétől a végéig! Csak hogy stílusos legyek...:-) (2011.01.04. 20:27) Sátán és rock
  • Utolsó 20

Licenc

Creative Commons Licenc

2010.01.01. 23:00 intogyujtemeny.blog.hu

Első beírás + házirend

"Tisztelt szülők!
L'eau fasse a szünetben leköpte társát. Osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem"

 
Na igen, maga az intő nem olyan érdekes, annál érdekesebbek viszont annak keletkezési körülményei, ugyanis én NEM köptem le senkit, csak belerúgtam abba, aki engem leköpött. Szörnyű gaztett, rögtön szeptember közepén be kellett írni miatta, megadva ezzel az alaphangot a későbbi intőgyűjtéshez abban a legendás évben.

Ma mondjuk nem is ez a lényeg, hanem hogy ezen beírással indítjuk útjára az Intőgyűjtemény blogot, melynek célja, mint a nevében is benne van, iskolai beírások, figyelmeztetők, intők, rovók, stb. közzététele szórakoztatási célból. Mivel a szerzők (L'eau fasse és Nicholas Flamel) gyűjteménye a páratlan gazdagsága ellenére is véges, várjuk az olvasóink, vagy ismerőseik szerzeményeit is.

Házirend*

Aki saját gyűjtést szeretne beküldeni, megkérjük, hogy:

  • azokat szkennelt/fotózott formában küldje be az esetleges háttértörténettel, és hozzáfűzésekkel együtt. Az aláírásokat, neveket takarjátok ki (ha nem takarjátok, akkor mi fogjuk), mert nem célunk senkit nyilvánosan megalázni, még ha meg is érdemelné az illető.
  • Hitelesnek CSAK scannelt/fotózott intőket fogadunk el.
  •  Az "osztálytársainak étkezésre kínálta nemi szervét" jellegű városi legendákból, valamint "in-joke", csak az adott közösségben érdekes, vicces intőkből nem kérünk, ha ilyeneket kapunk, időnként leközöljük őket egy csomagban, szigorúan jelölve, hogy nem hitelesek, vagy nem érdekesek. A beküldött intő legyen trágár, szürreális, és röhejes...
  • A képek a blog címével "watermarkolva" kerülnek fel.
  • És végül, kérjük, jelöld meg, hogy kiírhatjuk-e a neved, nicked, satöbbi, alapesetben az általad írt mailt tesszük be, és ahogy aláírod, ha nem írod alá, akkor meg anonim marad. De a legjobb, ha jelzed egy félmondatban, hogy szeretnéd.
  • Címünk pedig: intogyujtemeny@gmail.com 

    Komment házirend

  • ÚJ 2010 MÁJUS: FAKE-zésért, fotosoppozásért kommentben ban jár. Tudjuk, hogy blog.hu kommentes running gag, de minket idegesít, az ápr. 1-es tréfánkat kivéve legjobb tudomásunk szerint az összes felkerült beírás eredeti (bár van beküldött, ami nekünk is gyanús), de végső soron: ki nem szarja le? Ez egy kibaszott humorblog. Mindenesetre fake, ps kommentben egyenes út a banhoz.
  • Reklámozásért is ban, meg törlés, meg minden, ne tőlünk leecheld a látogatókat a szar blogodra. Azt, meg hogy mi releváns, és mi reklám, mi eldöntjük.
  • * (tudjátok, mint a suliban :D )

     


    2 komment

    Címkék: házirend köpés osztályfőnöki figyelmeztető


    A bejegyzés trackback címe:

    https://intogyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr361617216

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    100holdas 2010.03.02. 23:11:54

    Azért sajnálom, hogy csak szkennelt cuccot fogadtok el, mert az én intőm már jó 40 éves...de azért beírom, hátha...
    Valami nagy népünnepély lehetett, jó anyámmal a Ligetben voltunk, és egy papírtrombita boldog tulajdonosaként térhettem haza. Másnap reggel ezt az élményt megosztottam a 4. b. osztály velem szimpatizáló részével, sokat fújkáltuk felváltva a trombitát, majd Vali nénivel következett az osztályfőnöki óra. Unalmas volt, így - a közben papírtalanná vált sípot szépen bekaptam, ami egyszer csak, a levegővételem által, megszólalt! Nagyot szólt! Vali néni azonnal elkérte az ellenőrzőmet, és a következőket írta bele: "Judit óra alatt tronbitált!" sic!
    Jóanyám, az intő olvastán a nevetéstől sírva fakadt, a beírás felidézése évek múlva is vinnyogó röhögésre bírt bennünket.
    Üdv: Judit
    süti beállítások módosítása