Intőgyűjtemény

Intők, figyelmeztetők, rovók, beírások, csak a legjobb fajtából.

Beküldés, valamint
intogyujtemeny@gmail.com

Kommentek

  • Kollár László: Valamennyi tancsi' társam nevében köszönöm, hogy felmerült benned, miszerint eg... (2015.11.13. 13:53) Gyűjteményes képnélküli 1 :)
  • sorica123 (törölt): @SCUMM: jaj, ez a káromkodósdi az agyamra megy nekem is. Ha úgy gondolom, hogy ... (2011.01.06. 16:50) Sátán és rock
  • Hagrid: Istenkirály a poszt az elejétől a végéig! Csak hogy stílusos legyek...:-) (2011.01.04. 20:27) Sátán és rock
  • Utolsó 20

Licenc

Creative Commons Licenc

2010.04.02. 00:01 intogyujtemeny.blog.hu

Nemiszervét étkezésre, és ami mögötte van :)

Illetve a mai nap mögött, ugye április elseje volt tegnap, és azthiszem, nincs mit tovább magyarázni :) A tegnapi intőt egy kedves tanár ismerősünk volt szíves papírravetni egyik, kivételesen eredetileg be nem telt ellenőrzőnk üres oldalára, úgyhogy - ellentétben pár itteni feltételezéssel az ottani intő kapcsán - ezt valóban mi hoztuk össze - poénból -, a jeles nap alkalmából. Kommentek között "elég hamar", gyk. a legelső kommentben gyanússá vált, és persze, rá nem soká meg is lett az eredeti, tuti forrás - azt hiszem, a blog történetében már a harmadik, ami 100% biztos :)
Kiderült az is, hogy ez már a hetvenes években is urban legend volt (érdekes, korábban a sajátjukként ezt előadó kommentelőknek ezt nem hánytorgatta fel senki), satöbbi..., tehát:

EPIC FAIL

A "nemiszervét étkezésre ajánlotta fel" intő szerintünk továbbra is:

  • urban legend,
  • nagyon régi urban legend,
  • valami régi Hahotából van,
  • Fábry/Markos-Nádas-Boncz/A két Latabár sütötte el x. éve,
  • vagy, tényleg mindenki ismerősének az ismerőse az, aki kapta, bár ez már majdnem azt jelenti, hogy UL :)
  • Ban, meg ilyesmi továbbra se jár a bekommenteléséért (az csak reklámozásért), most már maximum humornak vesszük, mert a tegnapi post és a kommentek - gondolom, egyetértünk - kellően bebizonyította, hogy erről már soha az életben nem fog kiderülni, hogy kinek írták be, mikor, már ha egyáltalán volt ilyen. (Szerintünk nem volt.)

    Maradunk tisztelettel mindenesetre. Szerencsére egyre gyűlik az anyag - nem szorulunk rá hogy magunk találjunk ki, meg irassunk intőket - van saját, és kitűnő olvasói is bőven.
    Úgyhogy, ahogy az lassan a blog jelmondata lesz: stay tuned, áprilisra már most is be van tárazva egy igazi különlegesség.


    Szólj hozzá!

    Címkék: szolgálati közlemény csíny áprlis 1


    A bejegyzés trackback címe:

    https://intogyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr231885285

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása