Intőgyűjtemény

Intők, figyelmeztetők, rovók, beírások, csak a legjobb fajtából.

Beküldés, valamint
intogyujtemeny@gmail.com

Kommentek

  • Kollár László: Valamennyi tancsi' társam nevében köszönöm, hogy felmerült benned, miszerint eg... (2015.11.13. 13:53) Gyűjteményes képnélküli 1 :)
  • sorica123 (törölt): @SCUMM: jaj, ez a káromkodósdi az agyamra megy nekem is. Ha úgy gondolom, hogy ... (2011.01.06. 16:50) Sátán és rock
  • Hagrid: Istenkirály a poszt az elejétől a végéig! Csak hogy stílusos legyek...:-) (2011.01.04. 20:27) Sátán és rock
  • Utolsó 20

Licenc

Creative Commons Licenc

2010.04.16. 08:15 intogyujtemeny.blog.hu

Mit kap, aki hozzá se szól a portáshoz, és kihúz az iskolából

Tamás viszonylag friss figyelmeztetője következik, megjegyzéseink pedig alatta.
A képen lehet látni, mit kap az, aki hozzá se szól a portáshoz, és kihúz az iskolából... :D

Tamás

Szóval, mifelénk a portás csak arra volt jó, hogyha nyílt napra el kellett mennem, vagy iskolaorvos hazaküldött, vagy elkértek, akkor minimum negyedórát kellett magyarázkodnom, válogatott, megalázó megjegyzések kíséretében, mert biztos lógni akarok (pedig akkor kimásztam volna a kerítésen és kész).
A porta intézménye azonban sose akadályozta meg, hogy valaki bemenjen, majd egy tucat bőrkabáttal, néhány mobillal, discmannel* távozzon, felelős: ugyan már, az iskola széttárja a kezeit. Akkor minek van portás?

* fiatalabb olvasóink kedvéért:cd-t kellett belerakni, és nemnagyon szerette, ha sokat rázkódik. Idővel már kiírhattuk az mp3akat cd-re, és nem csak 74 percnyi zenét hordozhattunk magunkkal - akkor még nemvolt mp3/mp4/okostelefon, örüljetek, hogy ti már a hightech korba születtetek :D


3 komment

Címkék: lógás osztályfőnöki figyelmeztető porta olvasóinktól


A bejegyzés trackback címe:

https://intogyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr641925423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya666 2010.04.16. 10:01:26

A portas mindig a legfontosabb ember az epuletben. Nomeg emlekezzunk csak Tomcat orokbecsu jatekara, a Revenge on schoolra, ott se volt egyszeru megsszabadulni tole.
Egyebkent mikor en jartam suliba, gyerekek voltak a portasok, egesz nap ott ultunk ketten a folyoson. Nagykiraly volt.

L'eau fasse · http://intogyujtemeny.blog.hu 2010.04.16. 10:05:16

@Penya666: az volt a "tökönrúgom" aztán "szerencséd van, hermafrodita volt"? :D

Penya666 2010.04.16. 10:09:38

@L'eau fasse:
Az az. Mondjuk a portas az faszi volt. Augh csak ennyit tud kinyogni es eldol mint a zsak. Ez tortent ha tokonrugtad, es csak ugy lehetett megolni.
Aki nem ismeri a sulit okulasul:
www.youtube.com/watch?v=Q6YVzvnJSRo

Amugy ismerosomnel is volt portas, felnott a suliba, aztan megis bement a mutogatos bacsi. Masik helyen meg az adomanygyujto perselyt loptak el.
süti beállítások módosítása