Intőgyűjtemény

Intők, figyelmeztetők, rovók, beírások, csak a legjobb fajtából.

Beküldés, valamint
intogyujtemeny@gmail.com

Kommentek

  • Kollár László: Valamennyi tancsi' társam nevében köszönöm, hogy felmerült benned, miszerint eg... (2015.11.13. 13:53) Gyűjteményes képnélküli 1 :)
  • sorica123 (törölt): @SCUMM: jaj, ez a káromkodósdi az agyamra megy nekem is. Ha úgy gondolom, hogy ... (2011.01.06. 16:50) Sátán és rock
  • Hagrid: Istenkirály a poszt az elejétől a végéig! Csak hogy stílusos legyek...:-) (2011.01.04. 20:27) Sátán és rock
  • Utolsó 20

Licenc

Creative Commons Licenc

2010.01.11. 00:05 Nicholas Flamel

Soha többé nem labdázunk

"A tanteremben soha többet nem fogok labdázni! Nicholas Flamel"
"A tanteremben soha többet nem fogok labdázni! L'Eau Fasse"
 

Kicsi, saját magunk által beírt, kollektív, de a miénk. Kaptunk közösen beírásokat, most ez került elő 15 év - hogy telik az idő - homályából. Különösebben már nem tudjuk felidézni, mi történt, talán egy focilabdát passzolgattunk egymásnak, de hát kár nem történt, nem hülyültünk, nem olyan volt ez, mint amikor később a gimiben a tornateremben három labdás mindenki mindenki ellen kirúgóst játszottunk - mert az azért pumpálta az adrenalint. Természetesen csak akkor, amikor a testneveléstanár a kint focizókkal volt, és ha lebuktunk vele, elég komoly lebaszást kaptunk :) De jó volt az is :D Ahogy hullott a vakolat, félősebb társaink a zsámolyok között bújkálnak, egyes felmentettek kimenekülnek, más felmentettek beszállnak, mert annyira azért nincsenek rosszul, hogy ne lennének benne egy kis örjöngésben :D

Kommentelni, beküldeni lehet természetesen :D Ha valakinek kedve van hozzá, bár még jópár van a tarsolyunkban, a legjobbakat még messze nem sütöttük el :) Csak egy kis positive feedback, könyörgöm... jól esne a mai & rohanó világban.


Szólj hozzá!

Címkék: labda kollektív figyelmeztető


A bejegyzés trackback címe:

https://intogyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr141661296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása