Intőgyűjtemény

Intők, figyelmeztetők, rovók, beírások, csak a legjobb fajtából.

Beküldés, valamint
intogyujtemeny@gmail.com

Kommentek

  • Kollár László: Valamennyi tancsi' társam nevében köszönöm, hogy felmerült benned, miszerint eg... (2015.11.13. 13:53) Gyűjteményes képnélküli 1 :)
  • sorica123 (törölt): @SCUMM: jaj, ez a káromkodósdi az agyamra megy nekem is. Ha úgy gondolom, hogy ... (2011.01.06. 16:50) Sátán és rock
  • Hagrid: Istenkirály a poszt az elejétől a végéig! Csak hogy stílusos legyek...:-) (2011.01.04. 20:27) Sátán és rock
  • Utolsó 20

Licenc

Creative Commons Licenc

2010.03.29. 18:51 L'eau fasse

Énekóra

"Tisztelt Szülők! L'eau Fasse az egész  órát játékkal, a többiek zavarásával töltötte, szaktanári figyelmeztetésben részesítem."

Az inaktivitásért mindenkitől elnézést kérünk (tudjuk, erre nem lehet), nekünk is sok a dolgunk. Szóval énekóra. Amennyire emlékszem az esetre, ez egy féligmeddig kollektív intő volt, az amúgy rendkívül szimpatikus, de fegyelmezésben igencsak gyengélkedő tanárnő utolsó kétségbeesett kísérlete, hogy rendet tegyen az osztályban. Az óráin uralkodó állapotokra talán a csatatér lett volna a legenyhébb kifejezés, a levegő állandóan telített volt mindenféle lövedékekkel: retkes zokni, tornacipő, papírrepülő és galacsin, ingyenkakaó, stb. Mindenesetre az adott napon asszem az vágta ki véglegesen a biztosítékot, hogy egy szép tavaszi délutánon, nyitott ablaknál kinek ne jutna eszébe a röppályát a szabad levegő - és az iskolaudvar - felé irányozni, repültek is a különböző cuccok, mintha kéne. Hátul ültem, ahol már nem volt ablak, ráadásul rossz szögben, úgyhogy én nem vehettem részt személyesen a dobálásban, viszont a tanárnő meghallotta, amint a kettővel előttem ülőnek azt az ötletet adom, hogy "Azt a felpuffadt kakaót!" :) A beírást asszem hárman vagy négyen kaptuk meg végül.


Szólj hozzá!

Címkék: ének dobálás figyelmeztető


A bejegyzés trackback címe:

https://intogyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr751878672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása