Intőgyűjtemény

Intők, figyelmeztetők, rovók, beírások, csak a legjobb fajtából.

Beküldés, valamint
intogyujtemeny@gmail.com

Kommentek

  • Kollár László: Valamennyi tancsi' társam nevében köszönöm, hogy felmerült benned, miszerint eg... (2015.11.13. 13:53) Gyűjteményes képnélküli 1 :)
  • sorica123 (törölt): @SCUMM: jaj, ez a káromkodósdi az agyamra megy nekem is. Ha úgy gondolom, hogy ... (2011.01.06. 16:50) Sátán és rock
  • Hagrid: Istenkirály a poszt az elejétől a végéig! Csak hogy stílusos legyek...:-) (2011.01.04. 20:27) Sátán és rock
  • Utolsó 20

Licenc

Creative Commons Licenc

2010.02.02. 07:20 intogyujtemeny.blog.hu

Óra alatt előkerült a gyíkja

"T. Szülők! X. a tanórára gyíkot hozott be az udvarról, ami a tanteremben "kiszabadult" a táskájából! Kérném elbeszélgetni a gyermekkel! [Ezzel ugyanis az órát zavarta]"
Szülői válasz: "Gyíkászati szakoktatásban részesült"

Ismét Bálint küldött be intőt, át is adom a szót neki:

Na itt van még egy, ezt öcsém gyűjtötte be negyedikben. Ha a tanárnak lett volna egy kis esze/humorérzéke, csak annyit ír: "A gyíkjával játszott órán". Így azonban fater győzött. :)

Így van, a tanár öwnolva lett rendesen :) Köszönjük ezt is!


3 komment

Címkék: gyík zavar figyelmeztető olvasóinktól


A bejegyzés trackback címe:

https://intogyujtemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr351721658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arthur plopin · http://fantahungarica.blog.hu 2010.02.02. 18:10:26

Jaaj, a címből azt hittem, hogy a nadrágjából vett elő valami gyíkszerű lényt. Izgalmas lett volna, ha valóban avval játszik, amit ott talál :) Úgy lehetett volna mondani, hogy az oktatás szinvonala így meg úgy, meghogy a mai gyerekek túl sok tévét néznek... de így, legfeljebb valami állatvédő fog megjelenni, hogy ejnye-bejnye nem báncsuk az állatokat...

Haynau (Sons of Monarchy) 2010.02.09. 17:08:49

A cím alapján én is zsebhokira tippeltem volna, na de ami megtörtént azon tényleg jót röhögtem, pláne a fater reakcióján. Van humora a pasinak, az biztos.
süti beállítások módosítása